Οργάνωση Εκθέσεων & Εκδηλώσεων - DK Marketing Agency

Οργάνωση εκθέσεων & εκδηλώσεων

H οργάνωση εκθέσεων φέρνει σε επαφή την προσφορά με τη ζήτηση.

Ακούγεται απλό, αλλά η δημιουργία εκθέσεων είναι μια πολύπλοκη πρόκληση. Κάθε εμπλεκόμενος φορέας έχει τις δικές του ανάγκες προς ικανοποίηση, τους δικούς του στόχους προς υλοποίηση. Πως επομένως μπορεί να διασφαλιστεί πως όλοι θα μείνουν, κοινώς, ευχαριστημένοι;

Το τμήμα οργάνωσης εκθέσεων της DK Marketing έχει στελεχωθεί με έμπειρους επαγγελματίες του χώρου, προκειμένου να αναπτύξει την οργάνωση εξειδικευμένων εκθέσεων, που σκοπό έχουν να εδραιωθούν στο χώρο της νότιας Ευρώπης.

Fertility Expo
3D Printing Show
Drone show
Pack and label days

Pack&label Days 2019

Η εταιρία μας έχει ως βασικό στόχο να κάνει τα πράγματα πιο απλά, για κάθε μέρος. Μέσω των κατάλληλων ενεργειών, διασφαλίζουμε την ομαλή διεκπεραίωση της έκθεσης, ώστε κάθε μέρος να πετύχει αυτό που χρειάζεται.

Οργάνωση Εκθέσεων & Εκδηλώσεων - DK Marketing Agency
Fertility Expo - Οργάνωση Εκθέσεων & Εκδηλώσεων - DK Marketing Agency
Οργάνωση Εκθέσεων & Εκδηλώσεων - DK Marketing Agency

Συγκεκριμένα, αναλαμβάνουμε να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις, βασισμένες στην πολύπειρη ενασχόλησή μας, πάντοτε σύμφωνα με τις νεότερες τεχνικές, στους παρακάτω τομείς:

Στρατηγική ανάπτυξη & σχεδιασμός, για την στοχοθεσία, την σύνταξη προϋπολογισμού και την βιωσιμότητα της έκθεσης (Feasibility Plan).

Δημιουργία Marketing Plan, για τον ακριβή προσδιορισμό του concept και του brand της έκθεσης, καθώς και την δημιουργία Media Plan για την ορθή προβολή του Event πριν την διεξαγωγή του.

Διεξαγωγή Marketing Research, για την ακριβή εύρεση των αναγκών και προτιμήσεων κάθε εμπλεκόμενου μέρους.

Εύρεση Venue, Catering και λοιπών απαραίτητων υπηρεσιών.

Εύρεση κατασκευαστικής, για την κατασκευή των Booth και των εσωτερικών της έκθεσης, λαμβάνοντας υπόψη τις νεότερες τεχνικές Neuromarketing.

Στρατηγικός σχεδιασμός & διεξαγωγή Marketing ενεργειών, ψηφιακών και μη, για τη σωστή επικοινωνία της εκδήλωσης, μέσω δημιουργίας ιστοσελίδας & παραγωγής Content, διαφήμισης.

Στρατηγικός σχεδιασμός & διεξαγωγή προγράμματος δημοσίων σχέσεων, για διεξαγωγή συνεντεύξεων και συναντήσεων τύπου, έκδοσης δελτίων τύπου.

Πλήρης ανάληψη γραφιστικών & δημιουργικών αναγκών, για την δημιουργία Logo, τις ανάγκες προβολής για παραδοσιακές και ψηφιακές καμπάνιες.

Εύρεση & Επικοινωνία με εκθέτες, ομιλητές, διαφημιζομένους, χορηγούς.

On-Site υποστήριξη για εκθέτες, ομιλητές, επισκέπτες.

Στρατηγική Οργάνωση συμμετοχής σε εκθέσεις

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας