Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα σεμινάρια που διοργανώθηκαν για πρώτη φορά φέτος στα πλαίσια της 3ης FOOD EXPO από τους οργανωτές της έκθεσης. Η φετινή FOOD EXPO, που διεξήχθη μεταξύ 19 – 21 Μαρτίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, φιλοξένησε μια σειρά σημαντικών εισηγήσεων μικρής διάρκειας με ουσιαστικό ενδιαφέρον για τους Έλληνες παραγωγούς, τους λιανεμπόρους, τους διανομείς και την οργανωμένη λιανική. Σε αυτά τα πλαίσια, καλύφθηκε μία σειρά από επίκαιρα θέματα της οικονομίας και της εμπορικής δραστηριότητας που στόχο είχαν την περαιτέρω κατάρτιση και ενημέρωση στελεχών και επιχειρηματιών.
Στα σεμινάρια συμμετείχε και η DK Consultants με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας, Κο Δημήτρη Καραβασίλη, με κεντρικό θέμα εισήγησης του τις «Καταναλωτικές τάσεις στην ελληνική και τη διεθνή αγορά». Κατά την εισήγησή του ο Κος Καραβασίλης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις πηγές πληροφόρησης των καταναλωτών στη σύγχρονη εποχή, στις καταναλωτικές τάσεις, τα δημογραφικά στοιχεία και τα μοτίβα διατροφής ανά τον κόσμο που υποκινούν την οικονομία, όπως οι καταναλωτές άνω των 65 ετών (Silver consumers) και το healthy living αντίστοιχα, ενώ δεν παρέλειψε να αναλύσει και τις παγκόσμιες τάσεις στα τρόφιμα όπως έχουν διαμορφωθεί μέχρι σήμερα.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.