Διάκριση της DK Consultants και «Export USA Forum 2017»

Διάκριση της DK Consultants και «Export USA Forum 2017»

Η DK Consultants με την στήριξη και την εμπιστοσύνη των πελατών και των συνεργατών της κατάφερε για 5η συνεχή χρονιά να διακριθεί στα Greek Exports Awards με χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Top Export Consultant» και με ασημένιο βραβείο στην κατηγορία «Top Services Export Company».                                                           

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλο τον κόσμο που μας τίμησε και να δώσουμε την υπόσχεσή μας ότι θα συνεχίσουμε να θέτουμε υψηλούς στόχους για να παρέχουμε την καλύτερη ποιότητα στις υπηρεσίες  μας, όπως κάνουμε με πάθος και συνέπεια τα τελευταία 18 χρόνια.

Δοθείσας της ευκαιρίας των βραβείων, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε πως η DK Consultants και το νέο innovative marketing agency, Idea Monkeys LLC και Idea Monkeys Ltd, που δημιουργήσαμε και εδρεύουν σε Νέα Υόρκη και Λονδίνο αντίστοιχα, θα συμμετέχουν στο Export USA Forum 2017 με θέμα «GR Food & the U.S. Food Reality- An Eye towards the Future», που διοργανώνεται για 2η συνεχή χρονιά από το τμήμα TradeUSA του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα  18/12 και ώρα 12:00, στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία.
Η όλη θεματολογία του συνεδρίου με τίτλο «Analyzing The American Food Reality»,  ασχολείται άμεσα με τα τεκταινόμενα της αγοράς σύμφωνα με τα οποία οι συνολικές πωλήσεις της αμερικανικής βιομηχανίας τροφίμων και ποτών, ανέρχονται σε $2.06 τρις εκ των οποίων το $1.06 τρις ανήκει σε πωλήσεις λιανικής, ενώ ο υπόλοιπος τζίρος ανήκει στον τομέα FoodService. Το συνέδριο αποτελεί μία εξαιρετική ευκαιρία ενημέρωσης και δικτύωσης για τις Ελληνικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τομέα τροφίμων και ποτών καθώς θα χαρτογραφηθεί αναλυτικά η αμερικανική αγορά τροφίμων και ποτών για τους κλάδους των εστιατορίων, του foodservice και του merchandizing.
Αναλυτικά το πρόγραμμα του συνεδρίου μπορείτε να βρείτε στον σύνδεσμο εδώ.